Slider
Skupina Maksim

MAKSIM d.o.o.

Je upravljalska družba, lastnik večih podjetij, za katere večinoma izvaja naloge splošnega strokovnega sektorja.

CONTAINER d.o.o.
www.container.si
POCINKOVALNICA d.o.o.
www.pocinkovalnica.si
MAKSIM HUDINJA d.o.o.
www.maksimhudinja.si
METAL-CINKARA d.o.o
www.metalcinkara.co.rs

Dejavnosti naše skupine

1. Razvoj, konstruiranje in izdelava specialnih transportnih kontejnerjev

V podjetjih skupine Maksim se ukvarjamo z razvojem, konstruiranjem in izdelavo specialnih transportnih kontejnerjev ter kontejnerjev za vgradnjo opreme. S pomočjo močne podpore razvojnega oddelka, z investiranjem v visoko tehnološko podprto proizvodnjo in s strokovnim kadrom, izdelujemo tudi najzahtevnejše kontejnerje.

  • Postopke varjenja za izdelavo jeklenih konstrukcij izvajamo po standardu EN 729/ISO 3834.
  • Kontrolo kakovosti in ustreznosti specialnih kontejnerjev izvajamo v sodelovanju s pooblaščenimi institucijami (Rina, Germanischer Lloyd).
  • Preizkus prototipov kontejnerjev izvajamo po standardu ISO 1496, kar zagotavlja pridobitev certifikata CSC.

“Izvedbo preizkusov omogoča lastna preizkuševalnica, ena redkih v Evropi.”

2. Razvoj in proizvodnja izdelkov, ki so namenjeni skladiščenju kemikalij in zbiranju posebnih odpadkov

Poleg uvajanja okolju prijazne tehnologije prispevamo k čistejšemu okolju tudi z razvojem in proizvodnjo izdelkov, ki so namenjeni skladiščenju kemikalij in zbiranju posebnih odpadkov.

3. Storitve protikorozijske zaščite z vročim cinkanjem

Izvajamo tudi storitve protikorozijske zaščite z vročim cinkanjem. Ta tehnologija omogoča vroče pocinkanje vseh jeklenih elementov, ki dimenzijsko ustrezajo našim kadem in so ustrezno tehnološko pripravljeni za vroče pocinkanje.

“Vse storitve protikorozijske zaščite z vročim cinkanjem izvajamo po standardu EN ISO 1461. Za dosego naročnikovih dodatnih zahtev lahko proizvodno-tehnološke parametre vročega pocinkanja tudi prilagodimo.”

4. Oddajanje skladiščnih in poslovnih prostorov ter izvajanje logističnih dejavnosti

Poslovno skladiščni kompleks Maksim Hudinja (www.maksimhudinja.si) ima strateško lego, saj je hitro in enostavno dostopen, povezan je tako s cestno infrastrukturo kot tudi z lastno železniško infrastrukturo. Smo najboljša izbira za dolgoročen ali prehoden najem poslovnih, skladiščnih in manipulacijskih prostorov, ki vsem deležnikom ponuja vrhunske ter celovite rešitve in storitve pri izvajanju logističnih storitev ter pri upravljanju poslovnih, skladiščnih in manipulacijskih prostorov. Z lastnim kadrom obstoječim poslovnim partnerjem nudimo zanesljivo in kakovostno celostno storitev izvajanja vseh skladiščnih manipulacij in sprotnega drobnega vzdrževanja najetih prostorov.

Z nenehnim izboljševanjem in optimizacijo lastnih procesov postajamo konkurenčen partner, ki izvaja in organizira upravljavske storitve najemnikom kapacitet ter s celostno obravnavo posameznih strank ponuja najbolj kakovostno logistično izkušnjo. S svojim ravnanjem in vedenjem ter celostnimi rešitvami navdušujemo stranke na način, ki lastnikom omogoča doseganje zastavljenih ciljev, zaposlenim nudi dolgoročno socialno varnost, z možnostjo uresničevanja njihovih osebnih, ekonomskih in socialnih ciljev, uporabnikom storitev zagotavlja kakovostno obravnavo in širši družbi prinaša kompetentne in trajnostne odločitve in rešitve.